Atoom Alliantie Dynamisch is Shave Energy!


Per 1 mei 2024 stopt Atoom Alliantie Dynamisch als energieleverancier. Vanaf die datum ontvang je als klant van Atoom Alliantie Dynamisch je energie voortaan via Shave Energy. Gewoon tegen dezelfde voorwaarden die je gewend bent, dus ook op basis van 100% atoomstroom! 

Shave Energy Atoomstroom Collectief 

Shave Energy is één van de pioniers als het gaat om energiecontracten op basis van dynamische prijzen en wil mensen vooral slimmer met hun energie om laten gaan, waardoor energie én kosten besparen eenvoudig hand-in-hand gaan. Zo betaal je bij Shave Energy altijd alleen de beursprijs, plus inkoopvergoeding voor je energie. 

Speciaal voor de klanten van Atoom Alliantie Dynamisch én voor mensen die ook graag willen profiteren van dynamisch energieprijzen op basis van 100% atoomstroom, is er nu het Shave Energy Atoomstroom Collectief!

Met een dynamisch energiecontract van het Shave Energy atoomstroom collectief heb je altijd inzicht en controle over jouw energiekosten. Dat maakt besparen pas echt eenvoudig! 

Kies jij bewust voor atoom energie? 

Voor elke megawattuur die je verbruikt, kopen wij middels een certificaat van oorsprong  (CvO) een megawattuur in voor atoom energie. Op die manier ben jij verzekerd van 100% atoomenergie. 

Wil jij ook bewust kiezen voor atoomenergie? Meldt je dan nu aan bij het Shave Energy Atoomstroom Collectief, waarmee tegelijkertijd profiteert van het voordeel van dynamische energietarieven. 
 


Bereken je aanbod!

Volledige controle met FlexPowerBox


Met de FlexPowerBox van Shave Energy stuur je al je energie met één apparaat! Zo krijg je inzicht in ieder aspect van je energieverbruik en optimaliseer je eenvoudig jouw zelfconsumptie.

Verbeter direct de efficiëntie van je zonnepanelen en (huishoudelijke) apparatuur met een eenvoudige interface en maximaliseer je besparingen!  

Ontdek meer

Wil jij ook profiteren van een dynamisch energiecontract met atoomstroom?  
Bereken dan meteen je aanbod en wij regelen de overstap!

Heb je een vraag? 


Neem dan contact met ons op. Onze energie-experts beantwoorden graag al je vragen. Wil je weten meer weten over ons dynamisch energiecontract? Of heb je een andere vraag? Laat je bericht achter via dit contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Splits e-mailadressen met een komma.